Паста по азиатски
Лора и Стоян
1 кг картофи 1/2 ч. л. сол 1 ч. л. бренди 1 с. л. бяло вино 200 г сирене "Горгонзола" 400 мл готварска сметана "Пармезан" за поръсване 2-3 щипки индийско орехче 1/2 ч. л. сушен копър 2 ч. л. сол 1-2 с. л. готварска сметана 5-7 с. л. брашно 2 яйца 200-250 г замразен спанак 1 щипка индийско орехче |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...