Паста по азиатски

Гост: Мариана Векилска
Източник: Бон Апети
Дата: 25.01.2003
Паста по азиатски
 
Необходими продукти:
1 пакет фарфали
1 краставица
3 моркова
3 зелени чушки
2 тиквички
2-3 домата
200-300 г гъби
7 скилидки чесън
сок от 1 лимон
4 с. л. бяло вино
100 г стафиди
100 г кашу
1 ч. л. вегета
2 с. л. соев сос
копър и магданоз на вкус


Начин на приготвяне:
1
Паста по азиатски
Пастата се сварява според инструкциите на опаковката, след което се отцежда.
2
Паста по азиатски 2
Морковите се нарязват на кръгчета и се запържват в дълбок тиган с предварително загрят зехтин. Добавят се нарязаните на кубчета краставици, домати, тиквички, гъби, чушки и чесън.
3
Паста по азиатски 3
Наливат се бялото вино и соевият сос, а вместо сол се слага вегета. Накрая се добавя кашуто. Задушава се и малко преди да се свали от огъня, се слагат стафидите.
4
Паста по азиатски 4
Прибавят се сокът от лимон, магданозът и копърът и се оставя за още 2-3 минути на силен огън. Сервира се, като в големи плитки чинии се оформя канапе от фарфали и отгоре се сипват зеленчуците. Съотношението е 1:3.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: