Ориз с леща и доматен сос
Лора и Стоян
27. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2021 Наистина много успешна рецепта. Супер вкусно! :)
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
28.05.2020 Великолепен!!
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2019 Аз добавих една настъргана тиквичка. Стана страхотно!
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
23.07.2019 Страхотен огретен!
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2019 Страхотна рецепта, приготвих я с домашен пилешки бульон и добавих по-малко шарена сол от посочената в рецептата, прясна мащерка, копър, черен пипер и морска сол. Получи се много вкусен огретен!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...