Бонбони с фъстъчено масло
Лора и Стоян
18. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2024 Наистина много вкусни. Не разбрах орехите дали да са нарязани, затова съвсем леко ги начупих с ръка, колкото да няма двойни и твърде големи ядки и после хрупаха приятно, отлична комбинация със стафидите и бисквитата. При оформянето трябва малко по-дълго да се овалват, за да се избутат навътре плодовете и ядките и да се получи кръгла форма. И вместо да изстудявам две лъжици вода, сложих за малко стафидите във фризера, добавих ги последни и ми стегнаха сместа за оформянето.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2017 Сложих повече орехи вместо стафиди
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2015 МНОГО ВКУСНИ СТАНАХА
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2015 Галина,какво значи ДА???????
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2015 да
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...