Плодов крем с хрупкав карамел
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2017 Стана страхотно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2015 Аз реших да добавя 250г нарязани фурми и да заменя шоколадът за глазурата с приготвен от мен ганаш.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.10.2015 Добавих и орехи
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2014 Добавих бакпулвер и не слагам канела.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2013 Да си оближеш пръстите ! Поздравления за рецептата.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...