Хляб с маслини
Лора и Стоян
24. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2019 Аз не сложих стафиди и кафява захар, защото нямах. Пекох ги около 18 минути, защото ми се сториха сурови, но станаха хрупкави. Станаха супер вкусни! Определени ще ги направя отново.
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2018 Много са хубави, правя ги вече за 3 път :)
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.11.2016 Много сполучливи са! Направих ги по-големи, но бързо започнаха да изчезват :))))
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
04.09.2016 Супер
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2016 Станаха страхотни :)
|
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...