Хляб с маслини
Лора и Стоян
24. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2019 Аз не сложих стафиди и кафява захар, защото нямах. Пекох ги около 18 минути, защото ми се сториха сурови, но станаха хрупкави. Станаха супер вкусни! Определени ще ги направя отново.
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2018 Много са хубави, правя ги вече за 3 път :)
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2016 Много сполучливи са! Направих ги по-големи, но бързо започнаха да изчезват :))))
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
04.09.2016 Супер
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2016 Станаха страхотни :)
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...