Сочни пилешки крилца на барбекю
Лора и Стоян
![]() |
4 малки тиквички 200 г чери домати 2 скилидки чесън 40 мл зехтин 1 щипка сух естрагон 1 ч. л. къри на прах сол и пипер меланж на вкус | за дипа от извара: 300 г пълномаслена извара 3 с. л. заквасена сметана 1 скилидка чесън 2 с. л. зехтин 1 връзка копър 1 ч. л. кимион сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...