Баба Гануш
Лора и Стоян
![]() |
400 г овче сирене 2 с. л. мед 2 с. л. зехтин 2-3 стръка мащерка черен и лют червен пипер на вкус |
16. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2021 Малко ми се разтече сиренето!!
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2020 Вкусно.
| ![]() |
14. |
Изпрати
лично съобщение |
15.06.2015 Мария, сиренето трябва да е добре узряло.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2015 Много е вкусно
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2015 Много у вкусно
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...