Салата от извара с риба тон и царевица

Лека, вкусна и диетична салата
Източник: Boris Kovachev
ТИТЛА: Чирак
Дата: 04.09.2013
Салата от извара с риба тон и царевица
 
Необходими продукти:
600г. Нискомаслена извара
1 Консерва риба тон в растително олио или звхтин
200-250г. изцедена сладка царевица от консерва


Начин на приготвяне:
1
Изсипете рибата тон в изварата. Ако искате да направите салатата още по - диетична изцедете олиото. НЕ използвайте риба тон във вода или собствен сос, защото променя вкуса изключително много в отрицателна посока.
2
Изцедете царевицата от консервата и прибавете към изварата и рибата.
3
Смесете всичко и консумирайте студено. Не е препоръчително да престоява, царевицата влошава вкуса си.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

28.03.2014
Не бях яла такава комбинация, но ми хареса. Смесих продуктите на око, и добавих малко черен пипер. :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: