Пилешки дробчета на шиш
Лора и Стоян
![]() |
5–6 средно големи картофа (млади и еднакви по големина) 50 мл зехтин 1/2 ч. л. морска скол 1/2 ч. л. чесън на прах 1 ч. л. сладък червен пипер 1/2 ч. л. смлян черен пипер 1/2 ч. л. суха мащерка | за соса: 100 г майонеза 1 ч. л. дижонска горчица 1–2 кисели краставички 1/4 глава червен лук 3–4 стръка естрагон белтъкът от 1 сварено яйце 1 с. л. каперси 3–4 капки лют сос 1 с. л. сок от лимон сол и черен пипер на вкус |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2019 Картофите се готвят до полуготовност. Няма как да се даде точно време, защото то зависи от това как са нарязани, сорта, парата и други фактори. Затова трябва да се проверяват периодично.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.05.2019 Колко време се готвят на пара?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2017 Вчера си поръчах в един ресторант картофки \"Уеджис\", които толкова се различаваха от показаната тук рецепта, че аз се разгневих и днес си ги приготвих отново у дома. Нали неволята помагала...:))))))
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2015 :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2015 Много вкусно стана.Бравоооооооо!
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...