Солени еклери с хайвер
Нашите кулинари







| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2015 Е, това е стара известна руска рецепта с която се прави палачинкова торта. Само че лукът и морковите се запържват. Аз ги правя от пилешки дробчета.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...