Печени картофи с яйца и кашкавал
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2015 Получи се страхотно! Само дето аз я направих малко по-голяма. :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2014 За първи път правя палачинкова торта, а причината бе останали палачинки от закуска. Трябва да призная, че се получи доста вкусна. Единствената модификация, която направих, бе да задуша зеленчуците, за да е по здравословно.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.06.2014 Това ми дава идея за неограничено разнообразие от плънки.
Защо не и с плодове ?
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.06.2014 Аз сготвих тази торта, но поради липса на гъби, сложих малко царевица (около 1/3 малка кутийка) и 1 зелена ябълка. Угасих сладкия вкус на ябълката с няколко капки тъмен балсамико и кафена лъжичка соев сос. Всичко останало спазих! Все още се пече, иначе щях да споделя и вкуса! :-)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.06.2014 Може ли зеленчуците да се обработят предварително, за кратко време?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...