Печен фасул с праз
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2020 Много вкусни!!!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2017 Много вкусно се получиха ! На мен обаче картофите ми бяха малки , така че смесих яйцето със сиренцето и така пълних картофите. Изясде се за нула време!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2015 Станаха много вкусни! Следващия път обаче ще измисля начин да не се опитвам да сложа цялото яйце отгоре, защото сега белтъците се разтекоха в тавата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2015 Любима рецепта! Тук са в комбинация с пилешки гърди със сос от маскарпоне
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.08.2014 Много добра рецепта вкусна ,лесна за приготвяне и икономична.
Цялото семейство я харесаха , получи се страхотна вечеря с добавка гръцка салата (домати краставици зелена чушка червен лук зехтин с риган и целта сирене за десерт пъпеш с мед )
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...