Заешки дроб по плевенски
Нашите кулинари





| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2016 Рецептата е добра и предразполага към творчество. Месото става по-сухо сравнено със заек, приготвен в гърне. Заслужава си да опитате - върви страхотно с вино розе.
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Промените, които направих спрямо това, което се яде у нас: вместо гъши гърди, сложих свински, гъбите замених с морков. Стана много вкусно.
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2013 Става много вкусно. Вместо гъши гърди слагам свински пушени и вместо ориз слагам гъби. В къщи е любимия заек по домашному.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2013 Страхотна рецепта :)
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...