Запечени пълнени гъби
Лора и Стоян
![]() |
за питата: 500 г брашно 300 мл вода 2 с. л. олио 1/2 ч. л. оцет 1/2 ч. л. сол сусам, мак и ким на вкус | за кюфтенцата: 600 гр кайма 1 яйце 1 малка глава лук 1 филия хляб 50 мл прясно мляко 5 стръка магданоз суха подправка за барбекю сол и черен пипер на вкус | за плънката: 1 тиквичка 2 стръка пресен чесън 1 стрък пресен лук 1 връзка копър 1 патладжан 4 скилидки чесън 2 картофа 9 стръка магданоз 4 печени чушки 1 домат 1 малка краставица 150 г гъби сол, олио и оцет на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...