Запечени картофи с праз
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2014 Много хубаво стана
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2014 Вместо боб сложих, кайма, вкъщи са месоядни :) Самата зелка я посолих предварително, за не се се получи безвкусна и поръсих с подправки, добавих и дафинов лист. Гъбите ги запържих предварително, отделно от другите неща, за да се усеща вкуса им повече, а не да са сварени. Под зелката, при варенето на края, сложих една чиния, за да не залепне. Хареса ми, а и е нещо различно, но традиционен вкус.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2014 Направих пълнената зелка, но без боб. Не стана лоша. Готвих доста повече от час за да омекне зелката и накрая дъното на тенджерата бе солидно загоряло, може би трябва да е по мазничко. Като резултат самото зеле остана безвкусно, но като се нареже и смеси с плънката се овкусява. Не знам дали си заслужава всичките усилия, но идеята за гъби с ориз и зеле е интересна така, че друг път ще ги приготвя (нарязани ) на манджа.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2014 Винаги търся разнообразие в ежедневното готвене. Тази рецепта ме грабна и я приготвих с интерес. Разликата е, че я приготвих в гювеч на фурна, а не в тенджера на котлон.
Благодаря за интересната рецепта!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2014 много хубава рецепта ще приготвя яденето
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...