Свинско на конци
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.06.2015 Рецептата наистина не е трудна, но на края не е много ясно колко бульон е останал след четиридесет минутното варене...
В моя случай, въпреки че добавих вода, кускуса остана малко сух.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2014 Страхотно се получи :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2014 Изглежда лесно!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2014 Изглежда лесно,бързо и вкусно.Ще пробвам някоя вечер след работа.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...