Запечени картофи с праз
Нашите кулинари


20. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2020 Страхотно се получи свинското
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2015 И тази Коледа ще го направя. Най-доброто свинско, което съм правила.Прекрасно е.
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2015 Да, Димитрина.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2015 може ли да заменя плешката с врат без кост
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2014 заместих плешката с джолан, увеличих зеленчуците за да могат да се ползват за гарнитура. Запекох ястието в запечатан с тесто глинен съд отнова за 10 часа на 110 градуса
|
Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...