Запечени картофи с праз
Лора и Стоян
20. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2020 Страхотно се получи свинското
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2015 И тази Коледа ще го направя. Най-доброто свинско, което съм правила.Прекрасно е.
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2015 Да, Димитрина.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2015 може ли да заменя плешката с врат без кост
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2014 заместих плешката с джолан, увеличих зеленчуците за да могат да се ползват за гарнитура. Запекох ястието в запечатан с тесто глинен съд отнова за 10 часа на 110 градуса
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...