Запечени картофи с праз
Лора и Стоян
20. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2020 Страхотно се получи свинското
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2015 И тази Коледа ще го направя. Най-доброто свинско, което съм правила.Прекрасно е.
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2015 Да, Димитрина.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2015 може ли да заменя плешката с врат без кост
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2014 заместих плешката с джолан, увеличих зеленчуците за да могат да се ползват за гарнитура. Запекох ястието в запечатан с тесто глинен съд отнова за 10 часа на 110 градуса
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...