Ризото с микс от зеленчуци
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2017 Разбира се, че ястието е добро и без сос, но сосът му придава завършеност и е последният щрих към по-добра консистенция. Получил се е по-гъст от количеството брашно. Опитайте следващият път с 1 супена лъжица или 2 равни без връх.
При всички случаи изглежда вкусно:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 04.12.2017 Хубава рецепта, но не знам защо сосът ми стана много гъст, мисля че и без него е достатъчно добро ястието.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...