Паниран фасул и карфиол
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.05.2020 Понякога ми излиза плънката от чушките.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2019 Дали на чушките се прави и заливка, защото на снимката ми изглежда така а в рецептата не е написано. Благодаря!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2019 Любимо!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 20.06.2018 Позабравена класика
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2017 Броят на чушките и пълнежа нещо не ми се връзват. Трябваше повече пълнеж да направя.
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...