Лозови сарми със сирене и сос от лешници
Нашите кулинари





| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 22.09.2024 Много вкусна и бърза рецепта :)
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.09.2024 Много вкусна и бърза за приготвяне рецепта.
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Мариана, пропуска в рецептата е отстранен :)
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Моля обяснете топлинната обработка на калмарите . Дали се сваряват в соса, колко време или се пекат или пържат и се заливат със соса.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...