Печено пиле с шалот и мащерка
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.10.2023 Здравейте, Карамел! Радваме се, че ви допадат нашите рецепти. За клечките – да, зависи от плънката, ние винаги ги слагаме, за да се подсигурим. Поздрави!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.10.2023 Спазих всичко и се получи, дали сте отлични насоки за времето на печене, извадих ги в точния момент, когато е крехко, без да са сурови. Но нямах нужда от клечки, плънката е много стегната и не падаше, благодаря за рецептата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2023 Здравейте, Карамел! Гарнитурата е „Грах с карфиол“, може да намерите рецептата на сайта ни. Поздрави и хубав ден!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2023 Бихте ли споделили с каква гарнитура сте ги поднесли?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2014 Супер!Стана бързо,много вкусно,въпреки че аз го направих с обикновени гъби,но следващия път ще се опитам да намеря кладница :)
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...