Печено пиле с шалот и мащерка
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.10.2023 Здравейте, Карамел! Радваме се, че ви допадат нашите рецепти. За клечките – да, зависи от плънката, ние винаги ги слагаме, за да се подсигурим. Поздрави!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.10.2023 Спазих всичко и се получи, дали сте отлични насоки за времето на печене, извадих ги в точния момент, когато е крехко, без да са сурови. Но нямах нужда от клечки, плънката е много стегната и не падаше, благодаря за рецептата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2023 Здравейте, Карамел! Гарнитурата е „Грах с карфиол“, може да намерите рецептата на сайта ни. Поздрави и хубав ден!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2023 Бихте ли споделили с каква гарнитура сте ги поднесли?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2014 Супер!Стана бързо,много вкусно,въпреки че аз го направих с обикновени гъби,но следващия път ще се опитам да намеря кладница :)
|
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...