Тарт с червен лук и козе сирене
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2021 Много е вкусно! Спокойно може да се поднесе и хладно.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2019 Не стана лошо.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
06.08.2019 Само това остана
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
04.08.2019 И да допълня, че вкусът според мен е като на класическа, супер вкусна пица, но без тесто, защото е със зеленчуци :)
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
04.08.2019 Много свежа рецепта за любители на италиански вкус. Не обичам патладжани и замених с тиквички и чушки, които преди да запека не съм варила.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...