Пълнени печурки с кайма и кашкавал

Дата: 06.04.2018
ТИТЛА: Чирак
Пълнени печурки с кайма и кашкавал
 
Необходими продукти:
800 г печурки
300 г кайма
250 г настърган кашкавал
1 к. л. сол
1 к. л. чубрица
1 к. л. черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Печурките се почистват, пънчетата им се отстраняват.

2
В купа се смесват каймата, настърганият кашкавал, черният пипер, солта и чубрицата.
3
Гъбите се пълнят със сместа, в която отгоре се забиват пънчетата и се подреждат в тава, върху хартия за печене.
4
Пекат се до готовност в загрята на 200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Radoslava.Mihaylova коментира рецептата Къри с пилешко
viktotius се регистрира в сайта.
Mirela Ivanova се регистрира в сайта.
Милена Чернева се регистрира в сайта.
Вяра123 се регистрира в сайта.
Kamka коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Kamka се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта