Боб на тиган
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
20.11.2019 Лека и вкусна рецепта!
Препоръка: Към сместа с булгура се настъргва малко (около една четвърт) кора от биологично отгледан лимон. Получава се много финна подправка!
Аз лично накрая настъргах и малко пармезан, което също се отрази добре на общия вкус!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2019 Много вкусна и здравословна манджа, освен това е нискокалорична. Вкусът според мен е богат и по нищо не отстъпва на много месни ястия, дори е по-впечатляващ. Мисля, че е много подходящо за любителите на вкусното ядене, които въпреки това не искат да прекаляват с калориите. Добавих и лимонов сок, обогати вкуса още повече.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2018 Пропуснах зелените подправки, защото не обичам, но си облизахме пръстите!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
27.06.2017 Невероятно вкусно стана, въпреки че сготвих с обикновено слънчогледово олио.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
08.12.2016 много вкусно се получи! със сигурност ще повторя :) даже не успях да ги снимам.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...