Гъби по бургундски
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2017 А къде избягаха яйцата?)))) Присъстват само в съставките.)))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2016 Всичко много ми допадна в рецептата, и аз често правя тиквички в най-различни варианти. Не разбрах само какво стана с вътрешността на издълбаните тиквички?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...