Пандишпанено руло
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2017 да
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2016 4 ч.чаши брашно са прекалено много! не се изпича добре!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2014 мн вкусен!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2014 Кекса не е добър,но според мен иска още малко захар.С кафе върви чудесно.А суровото тесто от какаовата част е толкова вкусен,че наподобява домашен течен шоколад :)Благодаря за рецептата
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...