Пандишпанов кекс със сини сливи и лешници
Лора и Стоян
400 г малини 150 г захар 600 г кисело мляко 150 мл животинска сметана 4 стръка босилек 1 пакетче желатин кората от 1 лимон | за бисквитите: 250 г брашно 150 г захар 100 г краве масло (със стайна температура) 50 г пресен джинджифил 10 г бурбонска ванилова захар 1 яйце 1/4 ч. л. сода бакпулвер 1 щипка сол |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.07.2020 Не стегна достатъчно, може би желатинът е малко.
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...