Любовна торта
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2016 не успя да се желира и го сложих за малко във фризера..... предполагам, че е грешка, но така направих. Изяде се.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2015 Кирил, за рецептата използвахме 1,2 кг тиква, която обелихме и почистихме от семките.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2015 тиквата почистена ли трябва да е 1200гр ?
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2014 Направих баварьозата с тиква в силиконови формички. Но сложих и основа. Изрязах от блатове кръгчета равни по диаметър на диаметъра на отвора на формичките. Когато започна леко да стяга - сложих тези мини-блатчета отгоре и леко притиснах. Когато стегна напълно - обърнах формичките и така блатчетата останаха отдолу. За украса отгоре шприцовах бита сметана (следващия път ще я оцветя в кафяво) и бучнах по една шарена готова тръбичка.
Само в рецептата пропуснах анасона - не го понасям от дете - мирише ми на сироп за кашлица. Замених го с ванилена захар.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2014 Получи се страхотно , аз обаче сложих разбита сладкарска сметана и я смесих с тиквеното пюре , много вкусно
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...