Паниран спанак

Рецепта от книга на Теодора Пейкова
Източник: Бон Апети
Дата: 23.05.2012
Паниран спанак
 
Необходими продукти:
1 връзка пресен спанак
2 яйца
2–3 с. л. кисело мляко
2 с. л. брашно
100 г краве масло
2 с. л. олио
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Паниран спанак

Листата на спанака се измиват и се подсушават. От яйцата, киселото мляко и брашното се прави рядка смес. Овкусява се със сол и черен пипер и се разбърква.

 


2
Паниран спанак 2

В тиган се загряват маслото и олиото. Листата спанак се потапят в рядката смес и се пържат до златисто.

 


3
Паниран спанак 3

После се изваждат върху хартия, за да се отцедят.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


130 ДУШИ ОНЛАЙН
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
vem89 коментира рецептата Фъч
sisi_ml се регистрира в сайта.
Elya Ahmed се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: