Паниран свински език

Вкусно мезе за бяло вино
ТИТЛА: Чирак
Дата: 07.02.2016
Паниран свински език
Паниран свински език
Паниран свински език
 
Необходими продукти:
3 бр. свински език
3 яйца
дижонска горчица
галета
брашно
сол
мазнина за пържене


Начин на приготвяне:
1
Свинските езици се сваряват.
2
Нарязват се на дълги ивици и се намазват с дижонска горчица.
3
Потапят се в разбитите яйца и се овалват в галета, смесена с брашно и сол.
4
Пържат се до златисто в предварително загрята мазнина, след което се оставят върху кухненска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


132 ДУШИ ОНЛАЙН
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
vaniii5 се регистрира в сайта.
Мария Големанова се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: