Панирани чушки по бургаски

Източник: Георги
ТИТЛА: Чирак
Дата: 23.08.2015
Панирани чушки по бургаски
Панирани чушки по бургаски
Панирани чушки по бургаски
Панирани чушки по бургаски
 
Необходими продукти:
8 печени червени чушки
300 г кашкавал
2 яйца
зехтин за пържене



Начин на приготвяне:
1
Кашкавалът се нарязва на 8 еднакви ленти.
2
Чушките се отцеждат от водата.
3
Яйцата за панировката се разбиват с тел.
4
Зехтинът се загрява.

5
Чушките се пълнят с кашкавал, потапят се в яйцата от всички страни и се пържат в зехтина, до златисто.



Съвети:
Сервират се с подходяща за сезона гарнитура. Консумират се топли.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


107 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: