Панирани чушки по бургаски

Дата: 23.08.2015
Източник: Георги
ТИТЛА: Чирак
Панирани чушки по бургаскиПанирани чушки по бургаскиПанирани чушки по бургаскиПанирани чушки по бургаски
 
Необходими продукти:
8 печени червени чушки
300 г кашкавал
2 яйца
зехтин за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Кашкавалът се нарязва на 8 еднакви ленти.
2
Чушките се отцеждат от водата.
3
Яйцата за панировката се разбиват с тел.
4
Зехтинът се загрява.

5
Чушките се пълнят с кашкавал, потапят се в яйцата от всички страни и се пържат в зехтина, до златисто.



Съвети:
Сервират се с подходяща за сезона гарнитура. Консумират се топли.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Узунова се регистрира в сайта.
Svetoslav Dimitrov се регистрира в сайта.
radi296 се регистрира в сайта.
Валентина се регистрира в сайта.
Марина Андреева се регистрира в сайта.
Jane Mare сготви Мусака
Даниел Банчев коментира рецептата Бяла пилешка супа
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта