Панцанела с тиквички

Дата: 20.09.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
3 тиквички
1 глава червен лук
1/2 връзка копър
2 стръка босилек
1/2 хляб (с дебела кора)
200 г саламурено краве сирене
100 мл зехтин „Екстра върджин“
50 мл червен винен оцет
сол на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Панцанела с тиквичкиХлябът се нарязва на едри кубчета и се залива с 50 мл зехтин. Разбърква се добре и се запича за 10–15 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.
2
Панцанела с тиквички 2Лукът се реже на полумесеци, тиквичките – на тънки шайби, а сиренето – на кубчета.
3
Панцанела с тиквички 3Копърът се наситнява, босилекът се нарязва наедро.
4
Панцанела с тиквички 4В купа се смесват зеленчуците, сиренето, билките и охладеният хляб.
5
Панцанела с тиквички 5Салатата се овкусява с останалия зехтин, оцета и сол на вкус. Разбърква се и се оставя да престои 10 минути, преди да се поднесе.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта