Затворен тарт с тиква и чушки
Нашите кулинари





| 10. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 16.03.2022 3 часа готвене и трябваше помощник защото докато овалвах гъбите в панировка някой трябваше да наглежда пържещите се, ставаха бързо. Вкусно е, но е доста калорично и малко тежичко. Понеже пишеше големи гъби да се ползват ми е малко прекалено гъбено на вкус, дебели са, въпреки че са разполовени на шайби.
|
| 9. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2014 Стигнаха ми и 2 яйца са запържването на гъбите. Стана много вкусно!
|
| 8. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2014 интересна рецепта
|
| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2013 Стана много вкусна!
|
| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.09.2013 Лесна и приятна за приготвяне рецепта. Резултатът беше превъзходен и се хареса на всички на масата.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...