Магданозени кюфтета (Кайгана, по рецепта на Рафи)
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2015 Одри, причината би могла да бъде булгурът. Задължително е булгурът да е фин и без варене. Най- лесният начин да се „спаси“ сместа е като се добави едно яйце за спойка - в случай, че не държиш кюфтетата да бъдат постни. Ако постиш, може да сложиш сместа, която си приготвила, в тавичка и да я изпечеш.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2015 В момента готвя рецептата, следвах всяка точка, но сместа ми не се получи никак, за да мога да оформя каквито и да било кюфтета. Добавих още грис,още брашно и пак грис и пак брашно, но по никакъв начин сместа не придобива вид като на снимката. Бъркам ли бъркам, все седи като каша. Какво да направя, за да сгъстя сместа и да се получи нещо? Със сместа която имам, няма как да оформя нищо и се чудя какво да я правя. Приемам предложения как да оползотворя сместа, за да не бъде изхвърлена.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.05.2014 Страхотна рецепта..аз използвах булгур с варене.Намирам,че сосът с мента перфектно допълва вкуса и освежава рецептата.Вкъщи много харесаха кюфтенцата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2014 Много е вкусно. Кюфтетата не ми се получиха много сполучливи откъм форма, но минах сместта на блендър и стана по-хомогенна смес. Ями, ями)
|
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...