Пармиджана с гъби
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2015 Бързо и вкусно....
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2015 Невероятно вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2013 Наистина много интересна рецепта, но се получи добре и без аншоа, а вместо сметана - прясно мляко и повече масло. Най-после вкъщи ядоха карфиол, без да се мръщят.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2015 Горещо препоръчвам на всички да пробват това ризото, защото е страхотно:
Вижте го при мене:
http://lecker-mit-gerim.blogspot.de/2014/11/risotto-mit-blumenkohlpuree-tolles.html
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2013 Смело напред към импровизациите :) Радваме се, че рецептата ти харесва и крайният резултат е положителен.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...