Пармиджана с гъби
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2015 Бързо и вкусно....
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2015 Невероятно вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2013 Наистина много интересна рецепта, но се получи добре и без аншоа, а вместо сметана - прясно мляко и повече масло. Най-после вкъщи ядоха карфиол, без да се мръщят.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2015 Горещо препоръчвам на всички да пробват това ризото, защото е страхотно:
Вижте го при мене:
http://lecker-mit-gerim.blogspot.de/2014/11/risotto-mit-blumenkohlpuree-tolles.html
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2013 Смело напред към импровизациите :) Радваме се, че рецептата ти харесва и крайният резултат е положителен.
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...