Пармиджана с гъби
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2015 Бързо и вкусно....
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2015 Невероятно вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2013 Наистина много интересна рецепта, но се получи добре и без аншоа, а вместо сметана - прясно мляко и повече масло. Най-после вкъщи ядоха карфиол, без да се мръщят.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2015 Горещо препоръчвам на всички да пробват това ризото, защото е страхотно:
Вижте го при мене:
http://lecker-mit-gerim.blogspot.de/2014/11/risotto-mit-blumenkohlpuree-tolles.html
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2013 Смело напред към импровизациите :) Радваме се, че рецептата ти харесва и крайният резултат е положителен.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...