Затворен тарт с тиква и чушки
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2022 3 часа готвене и трябваше помощник защото докато овалвах гъбите в панировка някой трябваше да наглежда пържещите се, ставаха бързо. Вкусно е, но е доста калорично и малко тежичко. Понеже пишеше големи гъби да се ползват ми е малко прекалено гъбено на вкус, дебели са, въпреки че са разполовени на шайби.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2014 Стигнаха ми и 2 яйца са запържването на гъбите. Стана много вкусно!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2014 интересна рецепта
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2013 Стана много вкусна!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.09.2013 Лесна и приятна за приготвяне рецепта. Резултатът беше превъзходен и се хареса на всички на масата.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...