Пиле \"Луизиана\"
Лора и Стоян
![]() |
200 г оризови нудълс (спагети) 1 ч. л. къри 2–3 с. л. оризово вино (бяло вино) 4–5 с. л. олио 4 рулца от раци 1 шепа сухи гъби шийтаке 1 скилидка чесън 1 стрък лук 1 стрък праз 1 резен джинджифил (1/2 ч. л. сух) 1 ч. л. лимонов сок 4 с. л. соев сос 150 г пилешко месо 1/2 ч. л. чили |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...