Пълнена агнешка плешка
Лора и Стоян
500–600 г обезкостено агнешко 1 с. л. доматено пюре 1 с. л. брашно 1 ч. л. сол 750 г замразен грах 1 ч. л. червен пипер 1 морков 3 стръка лук 6 с. л. олио 3–4 стръка джоджен |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...