Задушен джолан по китайски
Лора и Стоян
![]() |
1 пакет паста "Пене ригате" сирене "Пармезан" за поръсване 1 ч. л. сух стрит босилек 2-3 тиквички 50 г шамфъстък 250 мл течна сметана 200 г шунка 200 г топено сирене 200 г синьо сирене "Горгонзола" сол и олио на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...