Лазаня „Болонезе“ в йенска тавичка
Лора и Стоян
|
1 кг гъби 125 г краве масло 1 глава лук 3 скилидки чесън чубрица или босилек на вкус сол и черен пипер на вкус | за доматения сос: 500 г домати 1 глава лук 3 скилидки чесън босилек на вкус сол на вкус олио за пържене |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...