Паста с гъби и доматен сос.
Лора и Стоян
![]() ![]() |
за тестото: 500 г брашно 7 г суха мая 320 мл топла вода 1/2 ч.л. сол 1/2 ч.л. захар 1 с.л. зехтин 1-2 щипки риган | за доматения сос: 3-4 средно големи домата 2 скилидки чесън 1 ч.л. захар 1-2 с.л. зехтин сол на вкус | за плънката: 300-400 г шунка 2 чушки (червена и зелена) маслини гъби моцарела кашкавал |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2020 Харесва ми
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2020 Много пухкава. Всички я харесаха.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2020 Страхотна рецепта! Тестото се получи идеално!
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...