Паста с морски дарове
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Моите са съвсем сурови с тученица. Ще опиша рецептата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.10.2016 Добавих и брюкселско зеле, топено сирене и лимонов сок, стана много приятно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2016 Наистина са много вкусни. Накрая настъргах обикновен кашкавал вместо \"пармезана\"
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2016 Много вкусно стана !
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...