Панирани чушки със студен доматен сос
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.08.2023 Супер е!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2019 Не ми хареса как се отделя ципата на доматите. Друг път ще ги оставя пресни. Ползвах по-малко червен лук, за да не ми стане прекалено сладко и добавих кисели краставички.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 прекрасна рецепта
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...