Лозови сарми със сирене и сос от лешници
Лора и Стоян
2 пъстърви (400–600 г) 600 г червени домати 200 г домати на кубчета (от консерва) 100 г черни маслини (без костилки) 40 г аншоа 300 мл бяло вино 2 глави лук 3 стръка мащерка 1 дафинов лист 3 с. л. студено пресован зехтин (+ за намазване) сол и черен пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...