Сладкиш с ябълки и канела
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
25.07.2020 Получи се много вкусен пастет:) Аз го смлях с пасатора.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
07.07.2019 Вкусно! Пропуснах само лютата чушка.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2014 вкусно :) не рискувах с лютата чушка :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2014 аз го изкисвам :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2014 Птладжанът трябва ли да се изкисва, за да не горчи
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...