Телешки кюфтета с бял сос (Тербелия)
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
15.09.2019 Аз приготвих ястието с къса паста и към плънката добавих малко гъбки и спанак :) Вкусно!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2015 вкусно се получи
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2014 Много вкусно пастицио! Следващият път обаче ще заменя лингуините с фусили или пене ригате, за да се яде по-лесно и да не се руши толкова.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2014 Много вкусно се получи, уж е паста като паста, но не съвсем, от печенето във фурната ароматите се смесват много по-добре.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2014 Много вкусна и лесна рецепта. Но не успях да намеря червени лингуини и затова използвх бели. Може би изгубих малко от вида, но вкусът беше страхотен.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...