Индийско задушено
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2017 За 4-ти път ги приготвям по тази рецепта. Невероятно вкусни. Адмирации за рецептата!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2015 на вид страхотни
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.06.2015 Според мен най-вкусно става, когато макароните и плънката не се редят, а се смесят - така тя влиза в дупчиците им и ястието остава сочно... поне моята свекърва - гъркиня - така го прави... И както е казала потребителката \"Буба\" - с кефолотири - между редовете или просто объркано с макароните
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2015 Правя ги с кайма смес, получава се много вкусно
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2014 Рецептата е точна, само ще добавя един трик, за да не се разделя плънката от макароните:преди да се изсипе плънката върху първия пласт, макароните се объркват с един разбит белтък. Отгоре се посипва настърган кашкавал (гърците го правят с кефалотири, тоест твърд и солен кашкавал) и едва тогава се изсипва плънката. Бешамелът оригинално е без яйце, но гърците винаги слагат. Много вкусна рецепта и доста пипкава, но си струва усилието!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...