Сръбски урнебес
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Анастася, благодарим за намесата. Точно така е - затова и селатито точно с такова име се изписва и на щандовете в магазините. Ако споменаваме целина, а използваме целина, ще дойде на ред въпроса защо ние използваме продукт, който не прилича на нашата целина :) Селарито е с по-деликатен вкус и аромат. Затова и с него направихме тези чудесни хапки :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Алекс, селъри не е съвсем като целина, има по-дебели стебла, не е толкова ароматна и е много хрупкава.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте! Страхотни сте и всеки ден ви гледам, а когато се чудя какво да сготвя, влизам първо във вашия сайт. Има обаче нещо, което истиски ме дразни, а именно употребата на думата селъри! След като имаме красивата българска дума целина, кому е нужно да си използва английската селъри?
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...