Сръбски урнебес
Нашите кулинари
        
        








| 3. | Изпрати лично съобщение | 30.11.-0001 Анастася, благодарим за намесата. Точно така е - затова и селатито точно с такова име се изписва и на щандовете в магазините. Ако споменаваме целина, а използваме целина, ще дойде на ред въпроса защо ние използваме продукт, който не прилича на нашата целина :) Селарито е с по-деликатен вкус и аромат. Затова и с него направихме тези чудесни хапки :) | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 30.11.-0001 Алекс, селъри не е съвсем като целина, има по-дебели стебла, не е толкова ароматна и е много хрупкава. | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 30.11.-0001 Здравейте! Страхотни сте и всеки ден ви гледам, а когато се чудя какво да сготвя, влизам първо във вашия сайт. Има обаче нещо, което истиски ме дразни, а именно употребата на думата селъри! След като имаме красивата българска дума целина, кому е нужно да си използва английската селъри? | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...