Пепероната
Нашите кулинари






| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.07.2014 вкусно
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2014 Добре е да накиснем дроба за 1 нощ в прясно мляко (или леко разредено с вода). Така дробът става по-мек и от друга страна от него се извличат натрупалите се токсини (той е химическата лаборатория на организма). Прясното мляко се изхвърля и дроба приготвяме по предпочитания от нас начин.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...